Detta är Format-4

Välkommen till Format-4

Felder-koncernen med huvudkontor i Hall i Tyrolen är en av världens ledande leverantörer av träbearbetningsmaskiner för hantverk och industri.

Medarbetare i 72 länder och mer än 200 försäljnings- och serviceställen bär denna vision under valspråket „Allt på en plats“ över hela världen. Trots växande globala utmaningar levererar vi kvalitet och precision från Österrike. Talrika internationella utmärkelser, såsom Bavarian state award, IF Design Award och Adolf Loos Pris, vittnar om vår passion och förstärker vår ambition att bygga de bästa träbearbetningsmaskinerna.

Med varumärkena Felder, Format-4 och Hammer lyckas vi, utan att kompromissa, tillgodose de högst individuella kraven som ställs av hantverkare, snickerier och industrier.

Format-4 – kompromisslös kompetens för de högsta kraven Feldergruppens premiummärke uppfyller sedan 2001 de högsta kraven från professionella användare från hantverk och industri. Med imponerande detaljlösningar, talrika innovationer och patent, högsta användarkomfort och perfekt precision har Format-4 blivit en enastående framgångshistoria. Perfekt rådgivning, skräddarsydd maskinkonfiguration samt leverans, uppställning och service – Format-4 erbjuder ett omfattande komplett paket i toppklass.